Cara Pembayaran :

Cara Pembayaran :

Ahad, 28 Julai 2013

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC



PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachet

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara! 

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

CARA MINUM ?
1.CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML 
2.SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
3.AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )
4.MINUM 3 LITER AIR SEHARI

1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. :)





Pengasas dan anak2 beliau macam sebaya:)

Cerita pengasas Royal Slim Lishuo Magic. 

Berat asal masa sekolah mengah = 47KG
Berat dengan jayanya di naikkan sehingga = 106KG
Dari 106KG, dalam masa 6 bulan berjaya turunkan 54KG

Ini ialah pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Bukan gemuk kerana mengandung.Bukan gemuk selepas bersalin. Tapi gemuk selepas bertahun-tahun bersalin. Bukan edit, bukan camera trick. Sapa yang mengenali beliau. Tahu bagaimana beliau sebelum berwajah baru. Product Royal Slim Lishuo Magic adalah product yang mempunya kelulusan MAL (KKM) dan baru di pasarkan


Tak percaya? Enot makin kurus! Enot dah turun 16KG dari berat badan asal setelah mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic hampir sebulan dan masih dalam proses menurunkan berat badan. Enot happy dan masih minum Royal Slim Lishuo Magic. Enot pengguna yang yakin dengan kami. Anda bagaimana? 




ADA KESAN ?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.


Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic
1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur 
3. hari pertama berat dah turun
4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orng kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi




TESTIMONI ROYAL SLIM LISHOU MAGIC







Jangan risau. Royal Slim Lishou Magic mempuyai sijil KKM. So boleh consume tanpa was2. 

Royal Slim Lishou Magic slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.

Royal Slim Lishou Magica da campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien. Tanpa diet, tanpa cirit-birit.

Anda masih ingin tunggu dan lihat?

Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic. Terbukti berkesan! Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.




KENAL X SIAPA TU? Baru habiskan 2 Kotak ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, hasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! anda bila lagi? nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg menentukannya 

" dah turun 6kg lepas minum 2 kotak...tu pon almost 2 weeks tak minum sbb kehabisan stok..walaupon x consume 2 mggu dah, berat ngan selera makan maintain je...klu produk lain bila stop berat badan naik semula "

" perut dah kempis n badan pon rasa ringan je...pastu yg bestnya check bp dah normal blk - pengguna yg ada darah tinggi "'

" Ya Allah mcm x caye, baru 9 hari consume dah turun 4kg..sumpah x diet langsung cuma byk minum air..
seumur hidup dah mcm2 produk i try 1kg pon x penah turun"

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval
✔ TERBUKTI BERKESAN!

Dapatkan ROYAL SLIM Lishuo MAGIC

UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!!
★★★ DIJAMIN 100% BERKESAN ★★★

PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING PALING HOT DI MALAYSIA

Berminat nak ROYAL SLIM LISHOU MAGIC? PM me at my page facebook!! UNTUK ORDER SMS OR CALL 0126724798 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan